Новости в играта
#21 Deportivo 23.12.2014 18:26
Deportivo
539 Posts
Since 22.05.2007

вярно, че новите отбори се отказват, защото получават прекалено слаби отбори. това ще е добре да се промени, за да се задържат. а за старите пушки като мен ще е добре да има конкуренция за да ми интересно и да се опитвам да се развивам, а не да печеля титли с минимални усилия. за да стане това е нужно да се намалят конференциите и да няма ботове в А група. това са две неща, които може да не привлекат нови отбори, но със сигурност старите и новорегистрираните ще играят с по-голям мерак. така че това са моите две предложения. за привличане на нови на този етап според мен само рекламата може да помогне, да се повторя :)

#22 Corinthians 23.12.2014 18:28
Corinthians
1631 Posts
Since 28.05.2007

Мисля, че технически би могло да се осъществи всеки нов сезон отборите да са в различна група единствено проблем би било националните отбори, но така или иначе играчите си имат нация в групата в която са създадени.

Очаквам да споделите какви други пречки би имало стартирането на тази опция.

Не мисля, че е добре да се дават отбори с почти Супер Таланти само, защото не може да побеждават новите отбори.

#23 Removed user 23.12.2014 19:20
SPARTAK PLEVEN
54 Posts

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Мисля, че технически би могло да се осъществи всеки нов сезон отборите да са в
различна група единствено проблем би било националните отбори, но така или иначе
играчите си имат нация в групата в която са създадени.

Очаквам да споделите какви други пречки би имало стартирането на тази опция.

Не мисля, че е добре да се дават отбори с почти Супер Таланти само, защото не
може да побеждават новите отбори.</blockquote>

Аз лично не говоря за това отборите да бъдат в различна група всеки сезон. Това според мен би било даже глупаво (без да искам да обидя, когото и да е било). Моята идея е просто конференциите да станат по-малко - може би двойно или дори четворно по-малко и веднъж отборите да се размесят и да си остане така завинаги или поне много сезони (20-30) напред, докато не се наложи някаква нова радикална промяна.

Това, както казах трябва да бъде обсъдено и да се види дали и други мислят като мен.

Разбира се при подобен вариант би било справедливо при евентуалното смесване, отборите, които към момента на смесване заемат по-горни позиции да останат в новите "А" групи, а някои от 9-о до 16-о място да паднат в "Б" групи на новите конференции.

Колкото до новите отбори, моето мнение, че ако те попадат в конкурентна среда, то те ще имат стимул да играят. Проблемът в момента е, че ги хвърляме в "А" групите и ги помпаме за голова разлика, а пък ако попаднат в "Б" група, то там няма с кого да играят.

#24 Removed user 23.12.2014 19:31
Dirt devils
1785 Posts

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>От сезон 51 в сила влизат следните промени.
За продажбата на играч изтеглен от ДЮШ са необходими следния брой срещи:
На 14 години от 105 срещи на 40
На 15 години от 95 срещи на 30
На 16 години от 85 срещи на 25

За такива глобални корекции в турнирите не мисля, че в момента е много удачен
вариант да се пипа там.</blockquote>
Ето това мисля,че ще раздвижи пазара... :) Аз лично ще купувам такива играчи от ДЮШ,а не СТ :) На 16 год. при правилно развитие на играча той е почти СТ :)

#25 StrikerCity 23.12.2014 21:46
StrikerCity
79 Posts
Since 31.01.2011

Чета с интерес темата и напълно подкрепям написаното от simvol, но колега бих си позволил да намеся измежду твоите предложения факта, че ако не се помисли и не се оправят на първо време дузпите всичко това, което си написал ще бъде половинчато, тъй като при едно евентуално преминаване на квалификационните групи на ЛШ идват директните елиминации, съответно 1/16 финал по твоите предложения и там отново се падат двата най-силни отбора, завършват 2:2 и идват нашите "псевдо" дузпи, при които единият отново си тръгва безславно и дългогодишният му труд се "хвърля в кошчето", както каза ти :).
Та идеята ми е, че преди всичко друго в страни от трансферния пазар, би било добре да се оправят дузпите:
1. Да се измисли, а след това и да се въведе нов, по-реален начин на изпълнение на самите дузпи.
2. Да се въведат не само на директните елиминации, ами и в самите мачове..по време на мач да може да се изпълнява дузпа, при по-грубо нарушение например.

И тъй като към този момент, аз самият нямам конкретно предложение как да се оправят тези 2 точки, се извинявам, но със сигурност започвам да мисля по-това и по-късно в темата ще изложа, това което съм измислил, за да може то да бъде сравнено с мненията на другите потребители, които ще обсъдят този проблем на играта и да извадим някакво общо предложение. И накрая, ако е по възможностите на, Господин Админа и той успее да го приложи, ще бъде прекрасно!

#26 izvanzemnite 24.12.2014 00:54
izvanzemnite
54 Posts
Since 06.03.2010

От къде, на къде, всеки сезон ще ме слагат в друга група с други отвори!? Аз съм си начертал някакъв план да се развивам спрямо отборите конкуренти в моята група и изведнъж ще се получи нова ситуация. Твърдо против това съм. Да се направят турнири и за децата, РПС за тях съм съгласен. Промяна в дизайна на симулациите, на графиките съм съгласен. За новите потребители, трябва да имат желание за да останат в играта :) на мен да не ми е било лесно в началото, но постепенно благодарение на планиране в развитието стигам до етап където да доминирам в групата и ще ме пращат някъде другаде където може и да не взема титла. Това е идеята на играта да мислиш, да планираш, а така става взимаш играчите и тренираш, чакаш да видиш късмета какъв ще ти е и така може, и титла да не вземеш (devil) (handshake) (beer)

#27 West Ham United 24.12.2014 01:23
West Ham United
73 Posts
Since 25.12.2009

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Мисля, че технически би могло да се осъществи всеки нов сезон отборите да са вразлична група единствено проблем би било националните отбори, но така или иначеиграчите си имат нация в групата в която са създадени.Очаквам да споделите какви други пречки би имало стартирането на тази опция.Не мисля, че е добре да се дават отбори с почти Супер Таланти само, защото неможе да побеждават новите отбори.</blockquote>

аз съм съгласен да ме "пъхнeш " в друга група :)но не и всеки сезон да съм в различна;)примерно взимаш две нации дето има по малко активно отбори и ги обединяваме направо :) по добре прави някакви козметични промени отколкото никакви :)то е ясно че винаги ще има доволни и недоволни..

#28 КORECOM 2017 24.12.2014 09:29
КORECOM 2017
1548 Posts
Since 16.06.2009

8) Приветствам този порив за раздвижване... само да внимаваме с обещанията, че те пораждат надежди... а неизпълнените - разочарование...

Според мен е добре да се определят целите и тогава да се набележат няколко промени, които да помогнат за изпълнението.

1 ЦЕЛ: Задържане на новите отбори

Прост вариант - да се регистрират в Б-група и оттам низходящо/мога да обясня подробно колко ползи може да има подобна дреболия/

По-сложен вариант - да се разработи модул... демо-лига/аматьорска лига - в която отбора да играе с ботове с различна сила и схеми, да му бъдат давани стимули при първа победа, при първи строеж и т.н. - да се интегрира "учител" който да излиза с хелп бутон... така ще се запълни времето до подходящия момент за включване в истинската игра... да се зариби човека, а не да се отчая...

2 ЦЕЛ: Разнообразие за дългогодишни играчи

Промени по вида на играта... тука обаче на един ще харесат, на друг - не...

Възможност за ПРЕМЕСТВАНЕ на отбора по желание на мениджъра - размяна с бот от група на същото ниво по време на последната седмица от сезона.

3 ЦЕЛ: Създаване на работещ пазар

Тука трябва много да се мисли - как да се стимулира правилното развитие на отборите.

-Цените на играчите
-Начина на продаване
-Ограниченията/брой Суперталанти и мачове на ДЮШ момчета, трансферен прозорец/

са взаимносвързана система, която в момента стимулира застой на пазара.

Може да се махнат суперталантите... Може да се направят търгове извън трансферния прозорец... Може да се направи модул ДРАФТ/избор на играчи с различна възраст и възможности... Може да се въведат - свободни агенти... Договори на играчите и скаути... Натурализиране - след определен брой сезони в отбор от друга нация...

Много важно баланса да излезе накрая след една, две или повече промени... и отборите да са повече убедени, че трябва да продават и купуват...

4 ЦЕЛ: Да се стимулира влагането на средства от потребителите

Тука отношението към продукта - грижата за играта и отзивчивостта при проблем трябва да се подобрят.
Санкции при нарушения и допълване на правилата с етичен кодекс за трансфери, който също да се следи как се спазва.
И накрая - глезотийки. Може да се направят различни статистики, история на групата, на отборите, зала на славата за играчи... и да се ползват с дребно левро... труд си е, но ако се измисли, за да се харчи този труд няма да остане невъзнаграден...

#29 В Ъ Л Ц И Т Е 24.12.2014 10:18
В Ъ Л Ц И Т Е
270 Posts
Since 22.05.2007

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>От сезон 51 в сила влизат следните промени.
За продажбата на играч изтеглен от ДЮШ са необходими следния брой срещи:
На 14 години от 105 срещи на 40
На 15 години от 95 срещи на 30
На 16 години от 85 срещи на 25

За такива глобални корекции в турнирите не мисля, че в момента е много удачен
вариант да се пипа там.</blockquote>

Това е добре, но нека и аз да се включа в темата. Първо подкрепям новите потребители да започват играта с млади играчи например от 15 год. възраст. За намаляване на конференциите го говоря от много време. Лично на мен ми било много по-интересно да се боря за първите три места в "Б" или "В" група отколкото сега да играя с ботове и искам да гледам адски дербита в елита. Замислете се, че сега ако се регистрирате с отбор от 15 годишни ви очаква светло бъдеще и постепенно катерене в по-горна група. Предлагам да няма четири лиги в конференция ами две, да не кажа и една, но ако се мисли в преспектива че ще идват нови потребители нека са две. Не е лошо и предложението да има урна за РПС.

#30 Removed user 24.12.2014 10:51
Dirt devils
1785 Posts

Подкрепям колегата за предложението за дузпите (подкрепям всички) :) Не може ли да се увеличи и възраста...да падне ограчинението от 34 год. на 37год. примерно за продажба на играчите?Има много добри грачи на над 34 год. които все още могат да се купуват и продават.Могат да се пуснат,като свободни агенти и така ще влизат приходи в играта.